Organisatie

Chris, John, Peter, Henk en Michiel. Vijf enthousiaste gasten. Met een voorliefde voor muziek. Die werkelijk alles op alles zetten om van Snertpop iets bijzonders te maken. Ieder jaar weer. Snertpop stroomt door het bloed. Niet alleen begin november, maar 365 dagen in het jaar. En zo hoort het.

De taakverdeling:

Chris Baas: Het Opperhoofd, CEO, De Baas. Chris deelt de lakens uit. En, nog belangrijker: Is er voor de artiesten. Van het eerste contact tot het uitzwaaien na het optreden.

Peter Kluit: Penningmeester van dienst, man van de centen en wat al niet meer. Tevens budgetbewaker, een belangrijke functie als het brainstormen iets te enthousiast wordt.

Henk Avis: Creatieve duizendpoot.  En Wende-liefhebber. Houdt zich – ondanks zijn afwijkende muzieksmaak – bijzonder goed staande. Bovendien vaderfiguur voor alle vrijwilligers.

John Wijdenes: Handyman XL. Nam na vijf jaar het stokje over van Jurjen, maar is eigenlijk al vanaf dag één betrokken. Onmisbare schakel, zeker in het Snertpop-weekend.

Michiel Baas: PR-monster. En kersvers vader. Man achter alle Snertpop-uitingen. Ziet het als zijn persoonlijke taak om De Tripkouw vol te krijgen.