Datum

Antoon verwoordt het goed: kippenvel bij Snertpop

Nadat een uitzinnige menigte het eerste refrein van zijn hit Hyperventilatie woordelijk heeft meegebruld, verwoordt Antoon het gevoel van Snertpop 2021 in 9 letters. ‘Kippenvel!’ 

Mid- en Oostwoud heeft de afgelopen jaren al heel wat mooie avondjes Snertpop meegemaakt. Maar deze editie – nummer 14 voor de meeschrijvers – spande toch wel de kroon. Vanaf de eerste noten spatte het enthousiasme eraf bij de bezoekers. Bij de 750 gelukkigen, meer mensen mochten er helaas niet in, straalde de pure blijdschap van de gezichten. Eindelijk, na al die tijd. Eindelijk weer eens een feestje. Weer samen praten, samen lachen, samen dansen. 

Positiviteit

En wij waren als bestuur niet de enigen overdonderd door zoveel positiviteit. Ook de optredende artiesten die eindelijk weer eens hun kunsten konden vertonen, genoten van het publiek en spraken stuk voor stuk hun waardering uit. 

Een avond eerder. Ook al zoveel blije mensen. De mensen van het dorpscabaret ‘Dorpen onder de loep’ lieten de ruim 200 bezoekers schateren van het lachen. Een staande ovatie was na ruim een uur dan ook terecht hun deel. Veel dank voor jullie inzet! 

Als dit verhaaltje wordt geschreven is het maandagavond. We hebben zojuist de tent uitgezwaaid en de laatste zaken zijn weer opgeruimd. De voeten doen zeer, de ogen willen dicht. Maar wat geeft het? Met een grote glimlach denken we terug aan al die vrolijkheid. De tent op zijn grondvesten zien schudden, gezelligheid op het foodplein, je nichtje van 12 jaar zien genieten, samen met haar vriendinnen. Daar doen we het voor. 

Trots!

En we doen het niet met z’n zessen. Natuurlijk niet. Ook deze keer kwam er weer hulp uit alle hoeken. Of het nu gaat om het lenen van spullen of de vrijwilligers die hun vrije tijd opofferden om te komen helpen. We hebben het met z’n allen geflikt en daar kunnen we maar wat trots op zijn.

Op naar volgend jaar! 

Bestuur Stichting Snertpop 

Chris, Ingrid, Leon, Dave, Jur en Michiel.

meer
nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!