Update:

De lekkerste snert van Ome Ed op herhaling

Bestellen maar!

Soepkoning Ome Ed breidt menukaart uit

Bijna een jaar geleden produceerde Ome Ed maar liefst 160 liter snert. Voor Stichting Snertpop voldoende aanleiding om de actie ‘De lekkerste snert van Ome Ed’ opnieuw te lanceren. Deze keer heeft de Midwouder soepkoning de menukaart uitgebreid met overheerlijke tomatensoep en vegetarische bospaddenstoelensoep. Bestellen kan via www.snertpop.nl en de soep wordt op zaterdag 29 januari bezorgd. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Snertpop.

De reacties logen er vorig jaar niet om. ‘Dit is de lekkerste snert die ik ooit heb geproefd’, kregen we meerdere keren te horen. Dus was een vervolg van de actie niet meer dan logisch. We hoefden Ome Ed maar even aan te kijken, of hij maakte de gang naar de keuken weer. Hij is niet te houden.

Het enthousiasme is bij de chef kok zelfs zo groot, dat de menukaart wordt uitgebreid. Naast de Oudhollandse snert zijn er deze keer ook emmertjes met tomatensoep (met ballen) en vegetarische bospaddenstoelensoep te bestellen.

De soepen zijn te bestellen via www.snertpop.nl. Een emmer van 1 liter kost 10 euro. Combineren tussen de verschillende soepen is uiteraard mogelijk en de emmertjes zijn in te vriezen. De bestellingen worden op zaterdag 29 januari tussen 15 en 17 uur thuis gratis bezorgd. Dit moet dan echter wel gebeuren binnen een straal van 10 kilometer van Midwoud. 

Bestellen kan tot en met 26 januari, dus aarzel niet en klik hier om je bestelling door te geven!

Ben jij er ook bij!?

Meer nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!