Datum

De stilte wordt doorbroken, Snertpop 2021 komt eraan

Na anderhalf jaar stilte staat ons een prachtige muzikale zomer te wachten. Mét Snertpop 2021. Alle seinen staan op groen om er op zaterdag 11 september een prachtig feest van te maken. En nog meer goed nieuws; bands worden bekend gemaakt de kaartverkoop is gestart! Geniet je mee van een ouderwets feest?

De 14e editie van Snertpop wordt net als voorgaande jaren gehouden op Landgoed De Knap aan De Tripkouw in Midwoud en begint om 14.30 uur. De 8 vastgelegde acts zorgen voor een gevarieerd programma.

Kaartverkoop

De acts spelen op 11 september om en om in de feesttent en op het EP:Beerepoot stage. Ook het foodplein keert op veler verzoek weer terug. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.snertpop.nl/tickets. Een kidskaart (tot en met 12 jaar) is al verkrijgbaar voor slechts 5 euro. Een fristicket (tot en met 17 jaar) kost 17,50 euro en reguliere kaarten kosten 25 euro. De prijzen zijn exclusief fee. Aan de deur kost een regulier ticket 30 euro.

Testen voor toegang

Uiteraard moeten we ons houden aan de geldende regels en wetgeving die door de overheid zijn bepaald om evenementen veilig te kunnen organiseren. Dit betekent voor nu dat bezoekers een geldig test- of vaccinatiebewijs aan de deur moet laten zien met de CoronaCheck app. We snappen dat dit niet ideaal is, maar hopen én rekenen op jullie begrip en medewerking, zodat we er samen een mooie dag van kunnen maken! Op www.testenvoortoegang.org is meer informatie te vinden.

meer
nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!