Datum

Dit is de line-up voor Snertpop 2021

Het gaat gebeuren! Acht acts, verdeeld over twee podia. Niets lijkt een heerlijke editie van Snertpop in de weg te staan. Zeker niet nu de line-up bekend is. Bekijk hieronder waar jij van kunt komen genieten op 11 september.

De 8 vastgelegde acts zorgen voor een gevarieerd programma. De stilte wordt op 11 september definitief doorbroken door de mannen van Dou Grend ünd Von Velsen en de Nozem. Niet geheel toevallig de band die in 2007 de eerste band ooit op Snertpop was. Ook wereldberoemd in Wervershoof en omstreken: Alice Springs, de party folk act van Nederland. Zij sluiten Snertpop af. 

Antoon

Daartussen zorgen Ruben Annink, Voltage, The Tibbs, Bolistic Smoke (The Beatles tribute band), Skunk (Doe Maar tribute band) voor een ongetwijfeld heerlijke sfeer. En dan is er nog Antoon. De pas 18-jarige Midwouder breekt op dit moment hard door op de streamingsdiensten en TikTok, met zijn hit Hyperfentilatie, die ook op Radio 538 regelmatig voorbij komt.  

EP:Beerepoot stage

De acts spelen om en om in de feesttent en op het EP:Beerepoot stage. Ook het foodplein keert op veler verzoek weer terug. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.snertpop.nl. Een kidskaart (tot en met 12 jaar) is al verkrijgbaar voor slechts 5 euro. Een fristicket (tot en met 17 jaar) kost 17,50 euro en reguliere kaarten kosten 25 euro. De prijzen zijn exclusief fee. Aan de deur kost een regulier ticket 30 euro.

We mogen weer.. Jij komt toch ook?!

Testen voor toegang

Uiteraard moeten we ons houden aan de geldende regels en wetgeving die door de overheid zijn bepaald om evenementen veilig te kunnen organiseren. Dit betekent voor nu dat bezoekers een geldig test- of vaccinatiebewijs aan de deur moet laten zien met de CoronaCheck app. We snappen dat dit niet ideaal is, maar hopen én rekenen op jullie begrip en medewerking, zodat we er samen een mooie dag van kunnen maken! Op www.testenvoortoegang.org is meer informatie te vinden.

meer
nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!