Update:

Even voorstellen (II): Paul Sinha, Antoon & Voltage

Het aftellen naar 10 september is nu echt begonnen! In een drieluik stellen we kort de acts van Snertpop 2022 aan u voor. Met deze keer: een veelzijdige rapper, de ster van eigen bodem en drie maal is scheepsrecht.

Paul Sinha I 17.30 uur I EP: Beerepoot stage

Rapper met heel eigen en unieke sound. Dat is ook niet onopgemerkt gebleven: hij scoorde al méér dan 50 miljoen streams op Spotify in zijn nog relatief korte carrière.

Sinha schreef en produceerde mee aan verschillende nummer 1 hits in Nederland en België, met artiesten als Anouk, Maan, Tabitha, Roxeanne Hazes, Snelle, Kris Kross Amsterdam, Frenna en Rolf Sanchez.

Deze zomer nog had hij bij onze Zuiderburen succes met het vrolijke ‘Elektriciteit’. Daarnaast bracht samen met Antoon ‘Bootje’ uit.

Antoon I 18.25 uur I Mainstage

Behoeft weinig uitleg, maar oké… Deze held uit Midwoud veroverde het laatste jaar de Nederlandse  hitlijsten met catchy nummers als ‘Hyperfentilatie’, ‘Hallo’, ‘Vluchtstrook’ en ‘Leuk’. Liedjes die de jeugd woordelijk mee blèrt, terwijl de melodieën er ook bij de rest van het gezin niet meer uit gaan.  

O ja, in de tussentijd verkocht ‘onze’ Tijn ook nog ‘even’ twee keer de Ziggo Dome uit. We zijn meer dan blij dat de ster van Midwoud zijn afkomst niet is vergeten en dat hij ondanks zijn overvolle agenda nog een keer op Snertpop komt optreden.

Voor degenen die er vorig jaar niet bij waren: zet je schrap voor een ongekend feest!

Voltage I 19.15 uur I EP: Beerepoot stage

Drie maal in scheepsrecht! We hebben de kwaliteitsrakkers van Voltage al jááren op de korrel. In 2020 gooide één of ander virus roet in het eten en vorig jaar konden ze er helaas niet bij zijn. Maar: deze keer komt het goed.

De band van frontman Dave Vermeulen (ooit runner up bij The Voice) maakt pakkende, meeslepende songs onder de noemer ‘southern blues rock’. De singles ‘Wild and Blue’ en ‘She’s gone like the wind’ werden al verkozen tot Radio 2 Topsong en met een nieuwe plaat op zak is het tijd voor de grote doorbraak.  

In de volgende aflevering van Even voorstellen: Son Mieux, Rootsriders (Bob Marley Tribute) en House of Rock.

Friskaarten (tot 18 jaar) en reguliere kaarten (vanaf 18 jaar) zijn verkrijgbaar via www.snertpop.nl.

Ben jij er ook bij!?

Meer nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!