Datum

Genieten na geslaagd Snertpop 2019

Midwoud, maandag 23 september. Op het moment van schrijven heeft het bestuur van Stichting Snertpop de laatste handelingen op het terrein verricht als het gaat om het opruimen. De tent is vertrokken, de laatste ritjes met spullen gemaakt. Tijd voor een korte terugblik. En dat is er één met een grote glimlach. 

Het bestuur doet ieder jaar weer zijn uiterste best om er een mooi feest van te maken. Dit jaar kwam er versterking in de personen van Ingrid Keijzer, Leon de Gier en Dave Kroon, terwijl ook Texel-gangster Milou van Meulem aansloot. Een vrouwelijke touch, gekoppeld aan jeugdig enthousiasme: een gouden combinatie. 

Maar we zijn als klein clubje wel volledig afhankelijk van de overige dorpsgenoten. Ga maar na: zo’n 100 personen hebben vrijwillig de handen uit de mouwen gestoken. Tent opzetten, de verdere opbouw, kaartverkoop, muntverkoop, barpersoneel, de zondag weer opruimen, maandag de tent naar beneden, etc, etc. Grote klasse!

En dan hebben we het nog niet eens over de sponsors. Dat lijken er jaarlijks wel meer te worden. We worden soms een beetje verlegen van zoveel steun, maar we zijn er natuurlijk super blij mee. Inderdaad, voor het dorp, door het dorp. 

De zonnige editie van Snertpop gaat de boeken in als zéér geslaagd. Een vol foodplein in de middag, veel kinderen, een gezellige sfeer en ’s avonds feest met onder meer Oôs Joôs, Stones Sessions en Daredevils. Tel daar onder meer nog onze Cindy, de verrassende Engel, de fabelachtige Mell & Vintage Future bij op en je hebt een prachtige muziekdag. Voor het dorp, door het dorp.  

Bezoekers, sponsors en vrijwilligers: BEDANKT!

meer
nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!