Update:

Snertpop 2022: een dag met een gouden rand

“Een dag met een gouden randje”, schreef een Snertpop-bezoeker op Facebook. En dat is precies het gevoel dat wij als bestuur van Stichting Snertpop ervaren. Alles klopte, alles paste. Het weer, de sfeer, de muziek en natuurlijk de helikoptervlucht van Antoon als klap op de vuurpijl. Editie 15 is er één om in te lijsten.

Het is duidelijk: Snertpop 2022 zit erop. Wat hebben we een mooie week met elkaar gehad. Van opbouw tot afbouw, met het cabaret én natuurlijk tijdens Snertpop zelf.

Met alle vrolijke bezoekers – zowel vrijdag als zaterdag – onze fantastische vrijwilligers (waar ben je zonder?!), met heerlijke artiesten en onze geweldige sponsors.

Het begon op vrijdagavond. De tweede keer Dorpscabaret in de tent. De avond van de grote lach. Zo’n 300 bezoekers, waarvan er heel wat met kromme tenen zaten. Hopende dat ze niet genoemd zouden worden. Een prestatie van formaat om zo’n show in elkaar te draaien. Chapeau en veel dank wederom, Dill, Marjolein, Netty, Kuch, Jacob, Aart en Henk!  

Er was nogal wat regen voorspeld, maar de zaterdag begon stralend en werd alleen maar stralender. Het kon niet mooier. Een cadeau dat door de ongeveer 1700 Snertpoppers gretig werd uitgepakt.

Genietend van een biertje in de zon een helikopter zien landen, wie heeft het… Antoon werd onthaald als echte ster. En dat voor een gewone jongen van 20, opgegroeid in Midwoud. Hordes gillende meisjes aan het hek, die hun geduld even later beloond zagen worden in de vorm van een foto met hun idool. Een kiekje voor de eeuwigheid.

De wat oudere bezoekers genoten later van Son Mieux (wereldband!), muziek van Bob Marley en House of Rock. Om daarna tevreden de uitgang te zoeken en na te genieten van een prachtige dag. Een dag vol gezelligheid. Een dag met een lach.

We voelen ons als bestuur gezegend met zoveel fijne mensen om ons heen. Zodat we oprecht kunnen zeggen dat Snertpop van iedereen is. En zo is het. Op naar Snertpop 2023!

Voor foto’s en een knallende aftermovie: houd onze kanalen in de gaten.

Bestuur Stichting Snertpop

Chris, Ingrid, Jur, Leon, Isis en Michiel.

Ben jij er ook bij!?

Meer nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!