Update:

Snertpop 2024 meer dan geslaagd: ‘Wat een topdag!’

Een ferme klap op de schouder: “Wat een tópdag!” Deze bezoeker – met grijns van oor tot oor – vat Snertpop 2024 in drie woorden samen. Wat een topdag! Oké, het weer deed niet helemaal lekker mee. Het was fris en de harde wind maakte het er buiten niet aangenamer op. Maar op het festivalterrein voelde het als een warm bad.

Ga maar na: zo’n 1250 gezellige mensen die voor een feestelijke sfeer zorgden en 8 bands die voor mooie momenten zorgden. Het optreden van Bökkers deed zelfs sterk terugdenken aan de tijden van Normaal in Midwoud. En de nummers van Abba werden woordelijk meegezongen.

Als bestuur kijken we dan ook terug op een zeer geslaagd weekend. Dat op vrijdag al werd afgetrapt door het Dorpsfeest, een primeur. Eerst het dorpscabaret, toen de Swingo met Ed en Rogier en als afsluiter mee blèren op alle bekende nummers van De Dijk. Een volle avond als perfecte aftrap van een mooi weekend. 

Beretrots!

De aanloop naar het weekend was nat. Heel nat. Zeiknat. Steeds als het land zich een beetje had hersteld, kwam de volgende plensbui. En toch waren er iedere dag weer voldoende vrijwilligers om de boel op te bouwen. En samen – met z’n allen – hebben we het weer geflikt. Ook op de zondag, toch niet de meest favoriete dag van de meesten, was er weer voldoende hulp. En daar zijn we als bestuur niet alleen dankbaar voor, we zijn ook beretrots op al deze toppers. Op naar Snertpop 2025!

Benieuwd naar zo’n 350 foto’s van onze fotograaf Jordy Mol? Die bekijk je via onze Facebook-pagina!

Ben jij er ook bij!?

Meer nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!