Update:

Snertpop pakt flink uit met Antoon en Son Mieux

Antoon, dé hitsensatie van het moment, komt naar Snertpop! De in Midwoud opgegroeide Tijn Verkerk, geeft op zaterdag 10 september op show op de 15e editie van Snertpop. Ook Son Mieux komt optreden.

Het bestuur van Snertpop is trots op de komst van Antoon. De populairste artiest van het land heeft aangegeven heel graag nog een keer voor eigen publiek te spelen. Vorig jaar maakte Antoon zijn debuut op Snertpop en blies hij bijna letterlijk het dak eraf. Met talloze Top 40-hits in zijn binnenzak – denk aan ‘Hyperventilatie’, ‘Hallo’ en ‘Vluchtstrook’ – kan het niet anders dan een feest worden. In december staat Antoon twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome.

Son Mieux

Een andere band van formaat is Son Mieux. Het gezelschap uit Den Haag is een van de meest geboekte festivalacts en scoort momenteel een grote hit met ‘Multicolor’. Verder sieren Bob Marley-tributeband Rootsriders, Voltage, Paul Sinha, House of Rock, Savine, Glock’45 uit Hoorn en Wheat Kings uit Wervershoof de line-up. De kaartverkoop is gestart via www.snertpop.nl.

Snertpop vindt plaats op een nieuwe locatie. De afgelopen jaren vond het plaats op landgoed De Knap, nu verhuist het festival naar de Buurt in Midwoud, waar voorheen de optredens van Normaal werden gehouden.

Vorig jaar was Snertpop één van de weinige festivals die door kon gaan, waar veel festivals werden afgelast vanwege corona. Die editie was uitverkocht. 

Ben jij er ook bij!?

Meer nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!