Datum

Volle vrijdagavond met Dorpsdiner én cabaret

Omdat je een Snertpop-weekend maar één keer goed kunt vieren, doen wij het op vrijdag 10 september nog beter. De vrijdagavond wordt er één met een avondvullend programma. Met opnieuw een gezellig Dorpsdiner, maar ook met – tadááa – een cabaretshow van Dorp onder de loep. Berg je maar!  

We kregen twee jaar geleden zoveel leuke reactie op het Dorpsdiner, dat het zonde is om het niet opnieuw te houden. Toen genoten 130 dorpsgenoten van een culinaire en gezellige avond. Cateringbedrijf Funk-food uit Oostwoud zal opnieuw een verrassend menu samenstellen. 

Cabaret

Het toetje na het toetje is dit jaar extra bijzonder, met een gratis optreden van ‘Dorp onder de loep’. Een cabaretshow waarin gebeurtenissen uit Mid- en Oostwoud op hilarische wijze worden belicht.

Marjolein, Aart, Dill, Henk, Jan-Kees, Netty en Jacob horen werkelijk alle nieuwtjes en hebben een lamme hand van het schrijven, dus berg je maar. Het Dorpsdiner is op 10 september vanaf 17.30 uur en het cabaret start omstreeks 20.30 uur. 

Kaarten voor het Dorpsdiner kosten 30 euro per stuk en zijn verkrijgbaar op deze site, net als kaarten voor Snertpop. De cabaretshow van ‘Dorp onder de loep’ is voor iedereen vrij toegankelijk. 

Uiteraard moeten we ons houden aan de geldende wetgeving die door de overheid is bepaald om evenementen veilig te kunnen organiseren. Dit betekent voor nu dat bezoekers een geldig test- of vaccinatiebewijs aan de deur moet laten zien met de CoronaCheck app. 

meer
nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!