Update:

‘Internationaal’ Snertpop strikt onder meer Bökkers, Mell VF en Stone uit Engeland

Ja ja, de 17e editie van muziekfestival Snertpop krijgt een internationaal tintje. De line-up die bestaat uit regionale, landelijke acts en er komt ook een buitenlandse band naar de Buurt in Midwoud. Op zaterdag 1 juni komt onder meer het Engelse STONE naar Midwoud. 

Er is weer genoeg te genieten, voor elk wat wils. Zo komt Bökkers een feestje bouwen op Snertpop 2024, en zijn ook Mell VF (voorheen Mell & Vintage Future), Marlon Pichel en The best Abba Tribute dit jaar te zien. Verdeeld over twee podia spelen er op 1 juni, acht verschillende acts op de Buurt in Midwoud.

Bökkers – Annie uut de bochte

West-Friesland is goed vertegenwoordigd op het festival. B!tches uit Wervershoof trapt af, gevolgd door Lucas Nicholas uit Opmeer. Hij scoort momenteel met ‘Hollywood’ – een bewerking van ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis – een hit en geniet op TikTok veel populariteit. Het buitenpodium wordt afgesloten door KoninG uit Wervershoof, een 10-koppig gezelschap die de grootste Nederpop-klassiekers brengen.

De talentvolle band STONE zorgt voor het internationale tintje. De formatie uit Liverpool speelde vorig jaar al op grote festivals als Rock Werchter en Best Kept Secret en wordt een grote toekomst voorspeld.

De kaartverkoop voor Snertpop is gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via www.snertpop.nl/tickets!    

Stone – ‘If you wanna’

Ben jij er ook bij!?

Meer nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!