Update:

Line-up compleet, kaartverkoop gestart: maak je klaar voor Snertpop

Onder meer Flemming, Drukwerk, Blackbird én The Hillbilly Moonshiners komen op zaterdag 3 juni naar Snertpop. De line-up van het festival in Midwoud is bekend gemaakt en de kaartverkoop voor de 16e editie is via Snertpop.nl gestart.

Met de komst van Flemming is Snertpop er opnieuw in geslaagd een absolute blikvanger naar Midwoud te halen. De jonge zanger scoorde het afgelopen jaar dikke hits met ‘Amsterdam, ‘Zij Wil Mij’, ‘Paracetamollen’ en ‘Automatisch’. De laatste werd onlangs nog uitgeroepen tot Grootste Hit bij de Top 40 Awards.

Een andere opvallende naam op de poster: Drukwerk. De legendarische jaren ’80 band rond zanger Harry Slinger is bezig aan een sterke revival en trekt wederom volle zalen. Tijdens de shows ontbreken de hits van weleer als ‘Je loog tegen mij’, ‘Schijn een lichtje op mij’, ‘Lijn 10’ en ‘Marianneke’ niet.

Blackbird en Queen

Wie komen er nog meer naar Midwoud? Wat te denken van de talentvolle Blackbird, Boaz en Gumbo Kings. Of de indrukwekkende Queen-tribute van Robby Valentine en Marlies Schuitemaker. Snertpop wordt geopend door Quick Response, met goede bekende Tom Zijp (speler MOC 1) op de basgitaar, en wordt afgesloten door de feestbeesten van The Hillbilly Moonshiners. Deze bluegrass band is al jaren te zien op grote festivals als Paaspop en De Zwarte Cross.

Kaarten voor Snertpop zijn te koop via de website Snertpop.nl.  

Tot 3 juni, op de Buurt in Midwoud!

Automatisch van Flemming

Ben jij er ook bij!?

Meer nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!