Update:

Nieuw op de Snertpop-vrijdag: Dorpsbingo XL en OKK’s Maestro

Voor veel dorpsgenoten begint het Snertpop-weekend al op vrijdag. De laatste twee keer werden de lachspieren verwend met het Dorpscabaret. Deze keer is er een unieke samenwerking tussen Stichting Snertpop en OKK: de Snertpop Dorpsbingo XL, gecombineerd met OKK’s Maestro. Een avond vol spanning, vrolijkheid en muzikaal vermaak.

De feesttent wordt op vrijdag 2 juni omgetoverd tot bingoparadijs en concertzaal ineen. Er worden 3 rondes bingo gespeeld, onder de bezielende leiding van Ed Bobeldijk. En let op, want er zijn mooie prijzen te winnen. De rondes worden afgewisseld door een nieuwe editie van OKK’s Maestro.

Gretige Maestro’s

Tijdens de Dorpsveiling kwamen drie wel heel gretige Maestro’s naar voren en dus gaan Michael, Trudy en Anja op 2 juni OKK dirigeren. Hoe brengen ze het er vanaf en wie komt er als winnaar uit de bus?

De entree voor deze avond is gratis, de bingokaarten voor deze avond zijn nu te koop en kosten 10 euro, exclusief boekingskosten. De bingokaarten zelf – voor alle drie de rondes – ontvang je bij binnenkomst op vertoon van je entreebewijs. Wacht niet te lang, want er is beperkte toegang mogelijk.

Ben jij er ook bij!?

Meer nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!