Update:

Even voorstellen (III): Son Mieux, Rootsriders & House of Rock

Het aftellen naar 10 september is nu echt begonnen! In een drieluik stellen we kort de acts van Snertpop 2022 aan u voor. Met deze keer energieke Hagenezen, de reïncarnatie van Bob Marley en schizofrene houseklassiekers.

Son Mieux I 20.30 uur I Mainstage

Oef, dat wordt dansen mensen. Son Mieux staat erom bekend om onder leiding van frontman ‘King Camiel’ ieder podium af te breken. De energieke Hagenezen beleven mooie tijden nu de megahit Multicolor niet van de radio af zijn te slaan is. Het is wellicht dé zomerhit van dit jaar. Ondertussen speelden ze onder meer op Pinkpop en wonnen ze een Edison.

Het is de terechte definitieve doorbraak bij het grote publiek, na het eerder bejubelde album The Musterd Seed. Dus take your wheel and drive voor een kleurrijk en dansbaar feest in de tent. We can’t get enough!

Rootsriders I 21.45 uur I EP:Beerepoot stage

Doe je ogen dicht en je hoort hem. In 2014 ontving Cyril van Schooten, initiatiefnemer van de band Rootsriders, het bericht van Mo Ali via Facebook. Waarin Mo aangaf graag mee te willen doen met de band, omdat hij het stemgeluid Bob Marley goed kan nadoen. Een verrassend bericht aangezien Mo uit Soedan komt.

De rest is geschiedenis. Rootsriders groeit uit tot dé Bob Marley tribute band van Nederland en scoort naast uitverkochte zalen ook bij het programma ‘Battle of the bands’. De finaleplaats leidt zelfs tot een optreden in de Ziggo Dome. Smeer de stembanden en maak je klaar voor alle grote hits als One Love, No Woman No Cry, Three Little Birds en Could you be loved.

House of Rock I 23 uur I Mainstage

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Die prikkelende gedachte was het uitgangspunt van partyrockband ‘House Of Rock’. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al ruimschoots verdiend hebben, bundelen hun krachten om de ‘guilty pleasures’ van de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd.

De schizofrene muzikanten brengen een feestelijke ‘rock tribute to 90’s house’. Zet je schrap voor houseklassiekers met ronkende gitaren. House classics van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren.

Een afsluiter om he oren bij af te likken.

Lees ook Even voorstellen (I), en Even voorstellen (II)

Friskaarten (tot 18 jaar) en reguliere kaarten (vanaf 18 jaar) zijn verkrijgbaar via www.snertpop.nl.

Ben jij er ook bij!?

Meer nieuws

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!